ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Φάμελλος: «Να καταδικάσει η κυβέρνηση τη δήλωση Βαρβιτσιώτη και να τον αποπέμψει»

«Είναι παράδοξο το ότι παραμένει ακόμη στη θέση του

Σ.Φάμελλος: «Να καταδικάσει η κυβέρνηση τη δήλωση Βαρβιτσιώτη και να τον αποπέμψει»

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας για την αδιανόητη δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας, Μ.Βαρβιτσιώτη, για την υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη, τονίζει πως πρόκειται για μια «κατάπτυστη και απάνθρωπη τη δήλωση, η οποία εξισώνει το θύμα, τον Αντώνη Καρυώτη με τους θύτες, αυτούς που τον δολοφόνησαν».

Στην συνέχει πρόσθεση «είναι παράδοξο το ότι παραμένει ακόμη στη θέση του. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταδικάσει τη δήλωση αυτή και να τον αποπέμψει».

«Πρόκειται για μία απάνθρωπη πράξη που δεν αντιστοιχεί στον πολιτισμό και στην δημοκρατική κοινωνία μας. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άρα καμία προσπάθεια να κανονικοποιηθούν και να δικαιολογηθούν τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις».

Αναφέρεται επίσης «στις αβελτηρίες» στον κρατικό μηχανισμό για τις πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, λέγοντας: «αυτή τη στιγμή δίνεται ακόμη μία πολύ μεγάλη μάχη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τους πολίτες και εθελοντές για να αντιμετωπιστεί αυτή η έκτακτη κατάσταση και εχθές και σήμερα απέναντι σε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, το οποίο μάς δείχνει και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Προτεραιότητα είναι τώρα η ασφάλεια των πολιτών και των ανθρώπων που επιχειρούν και η προστασία των περιουσιών των πολιτών.

Πρέπει λοιπόν να τους στηρίξουμε και στη συνέχεια θα κάνουμε και μία πολιτική συζήτηση για τη διαχείριση της κατάστασης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.