ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Φάμελλος: Ο Γ.Φλωρίδης να συναντηθεί με τις οικογένειες που έψαχναν αντικείμενα των παιδιών τους στα μπάζα

Μετά τη δήλωση του Γ.Φλωρίδη ότι «είναι για τα μπάζα όσοι κάνουν σπέκουλα για μπαζώματα στα Τέμπη»

Σ.Φάμελλος: Ο Γ.Φλωρίδης να συναντηθεί με τις οικογένειες που έψαχναν αντικείμενα των παιδιών τους στα μπάζα

Επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, για την αναφορά του πρώτου ότι «είναι για τα μπάζα όσοι κάνουν σπέκουλα για μπαζώματα στα Τέμπη».

Ο Σωκράτης Φάμελλος έκανε λόγο για απαράδεκτη φρασεολογία προς όλη την αντιπολίτευση και παρότρυνε τον υπουργό Δικαιοσύνης «να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων που ήρθαν και μας βρήκαν και που έψαχναν προσωπικά αντικείμενα των παιδιών τους στα μπάζα. Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει και ηθική. Έφτασε σε σημείο – ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος – να μας κατηγορήσει για “αριστερόστροφο φασισμό”».

Και πρόσθεσε: «Είναι γνωστή η κατρακύλα και ο λαϊκισμός του κ. Φλωρίδη. Πιο δεξιός από το Βορίδη έχει καταντήσει».

Μιλώντας για το δυστύχημα των Τεμπών ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «το έγκλημα των Τεμπών θα μας απασχολήσει για πάρα πολύ καιρό, είναι βαθιά αποτυπωμένο στην κοινωνική συνείδηση. Το θέμα επανέρχεται και θα συνεχίσει να επανέρχεται για όσο διάστημα δεν δίνονται ολοκληρωμένες απαντήσεις».

Εγκαλώντας την κυβέρνηση ο Σ.Φάμελλος είπε ότι «έρχεστε και μας λέτε κύριοι της ΝΔ ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της τα αυθεντικά ηχητικά ντοκουμέντα, όμως δεν έθεσε αυτό το πρόβλημα η αντιπολίτευση. Άλλο είναι το ζήτημα, ποιος παραποίησε και έδωσε σε συγκεκριμένα μέσα το παραποιημένο ηχητικό ντοκουμέντο; Και ποιον εξυπηρετούσε αυτή η παραποίηση πέρα από την χειραγώγηση της κοινής γνώμης ενόψει των επικείμενων εκλογών;Γιατί το παραποιημένο ηχητικό ντοκουμέντο χρησιμοποιήθηκε για τη θεωρία του ανθρωπίνου λάθους του κ. Μητσοτάκη. Σε αυτά πρέπει να απαντήσει αύριο ο κύριος Μητσοτάκης».

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την πρόταση δυσπιστίας, ο Σ.Φάμελλος είπε «ότι είναι ξεκάθαρο ότι αντικατοπτρίζει τη δυσπιστία των βουλευτών και των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και επίσης αντικατοπτρίζει τη βεβαιωμένη αίσθηση της κοινωνίας για τις ευθύνες της κυβέρνησης στο έγκλημα των Τεμπών αλλά και συνολικά στην υποβάθμιση του κράτους δικαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να έρθει στη Βουλή να απολογηθεί σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «υποτίμησε τη Βουλή, προσέβαλε την κοινωνία και τη μνήμη των θυμάτων, με την επιδεικτική απουσία του την προηγούμενη Τετάρτη όταν συζητούσαμε το πόρισμα της Εξεταστικής. Η απουσία του ήταν μία απόδειξη ότι θέλει να αποφύγει αυτή τη συζήτηση γιατί δεν έχει δώσει απαντήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.