ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Φάμελλος: «Συνεδριάζαμε συνεχώς για 11 ώρες στις Σπέτσες – Έγιναν πάνω από 30 παρουσιάσεις τομέων»

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία» είπε

Σ.Φάμελλος: «Συνεδριάζαμε συνεχώς για 11 ώρες στις Σπέτσες – Έγιναν πάνω από 30 παρουσιάσεις τομέων»

Για το τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιο, αλλά και για τους περισσότερους βουλευτές, με τους τομεάρχες του κόμματος να δίνουν με τις παρουσιάσεις τους μέσω PowerPoint το στίγμα των πρωτοβουλιών, αλλά και της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση.

«Έγιναν πάνω από 30 παρουσιάσεις τομέων»

Όπως είπε αρχικά ο κ. Φάμελλος μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» όσον αφορά την συνεδρίαση των Σπετσών: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία πρέπει να ομολογήσω. Υπήρχαν ημέρες, όπως για παράδειγμα το Σάββατο, που ήμασταν συνεχώς 11 ώρες σε συνεδρίαση. Έγιναν πάνω από 30 παρουσιάσεις τομέων, άρα είχαμε 30 κύκλους συζητήσεων. Ο κάθε τομεάρχης παρουσίαζε το πλαίσιο της κατάστασης στον τομέα του, το τι δηλαδή συμβαίνει στην κοινωνία, στην οικονομία, το ποια είναι η δική μας πρόταση, τι ακριβώς κάνει η κυβερνητική πολιτική και τις πρωτοβουλίες που αναλάβουμε το επόμενο διάστημα».

«Οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τον τόπο, το περιτύλιγμα αυτής της συνάντησης ήταν τελικά άστοχη. Η ουσία είναι ότι έγινε σημαντική πολιτική δουλειά. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι του ελληνικού λαού Οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό να κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο και καλύτερο μπορούμε για να τον εκπροσωπήσουμε. Άρα πρέπει να βρίσκεται ωφέλιμος χρόνος, σε οποιοδήποτε χωρικό και χρονικό πλαίσιο για να γίνεται αυτή η δουλειά. Δούλεψε η ομάδα μαζί», σημείωσε σε άλλο σημείο ο Σ.Φάμελλος.

«Χρειάζεται ο κάθε τομέας με τους βουλευτές μαζί να δουλέψουν μαζί για να έχουμε πιο συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες. Το πιο σημαντικό που έχει ήδη ανακοινωθεί είναι η πρόταση που έχουμε για τα θέματα της ακρίβειας. Περιλαμβάνει μέτρα για την μείωση των τιμών τώρα. Άμεσα», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε υπέρ του δικαιώματος στο γάμο», είπε αναφορικά με το σχέδιο νόμου για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ενώ διερωτήθηκε γιατί «ο πρωθυπουργός δεν έχει καταφέρει ακόμη να δώσει το νομοσχέδιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.