ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σ.Φάμελλος: «Το Δεν ήταν το θέμα του προέδρου αλλά αν μπορούμε να λειτουργούμε με συντροφικότητα»

«Έχω ξεκαθαρίσει από το καλοκαίρι ότι δεν ακολουθώ προσωπική διαδρομή» είπε

Σ.Φάμελλος: «Το Δεν ήταν το θέμα του προέδρου αλλά αν μπορούμε να λειτουργούμε με συντροφικότητα»

Ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στο αν μπορεί να είναι ο υποψήφιος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη στις εκλογές που προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «έχω ξεκαθαρίσει από το καλοκαίρι ότι δεν ακολουθώ προσωπική διαδρομή και δεν έχουν σημασία οι προσωπικές επιλογές αλλά οι συλλογικές».

«Το Συνέδριο είναι πιθανά η τελευταία ευκαιρία να παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια συνεκτική πρόταση εξουσίας. Το θέμα δεν λύνεται μόνο με το θέμα του προέδρου. Δεν ήταν το θέμα του προέδρου, το θέμα είναι αν μπορούμε να λειτουργούμε με συντροφικότητα. Μετά τις εξελίξεις τις τελευταίες είναι αναπόφευκτο πάντως να πάμε σε εκλογές. Ο προβληματισμός είναι αν θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και αν θα έχει μια πρόταση προς την κοινωνία για να τη βοηθήσει. Η δυναμική εκλογική και κοινωνική του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητά του. Για τον ΣΥΡΙΖΑ που ξέρουμε είναι θέμα επιβίωσης το Συνέδριο. Έχω προβληματισμό για το πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση, προφανώς παίζουν ρόλο τα πρόσωπα γιατί υλοποιούν την πολιτική» είπε ακόμα ο Σ.Φάμελλος.

«Το θέμα δεν είναι η εκλογή του κ. Κασσελάκη αλλά η πολιτική» είπε ο σημερινός πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «δεν συμφωνώ που άλλαξε ο χαρακτήρας του συνεδρίου, δεν συμφωνώ αν χάσει τον ρόλο του το συνέδριο για πρόταση προς την κοινωνία».

«Κινδυνεύουμε να χάσουμε το νόημα του συνεδρίου. Ήταν η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ συνεκτική και τέτοια που να δίνει απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Δεν το είχαμε ολοκληρώσει. Αν δεν τα αλλάξουμε αυτά δεν έχει νόημα το θέμα του προέδρου» πρόσθεσε ο Σ.Φάμελλος.

«Εμένα με ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι επαρκής, με ένα πρόσωπο δεν είναι ποτέ επαρκής ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζονται ομάδες» συμπλήρωσε για να πει, ακόμα, ότι «αν μπούμε σε συζήτηση για τις υποψηφιότητες και όχι τι θα αλλάξει, δεν θα προχωρήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα ήθελα να εξελιχθεί έτσι η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τους υπονομευτές. Εγώ θα ήθελα να συζητήσουμε ποια πολιτική προκάλεσε το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο Σωκράτης Φάμελλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.