ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Κασσελάκης: «Αν θες να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής χωρίς κονέ έλα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε πρόσκληση σε επίδοξους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Σ.Κασσελάκης: «Αν θες να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής χωρίς κονέ έλα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο Instagram, ότι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν στην πρώτη γραμμή «χωρίς κονέ» και αδιαμεσολάβητα, κατά την προσφιλή του έκφραση.

Στο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης, υιοθετώντας formal ντύσιμο αυτή τη φορά, με κοστούμι και γραβάτα, υπενθυμίζει ότι σε τέσσερις μήνες είναι οι ευρωεκλογές. Όπως διατείνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία «θα είναι μία μικρή επανάσταση». Κι αυτό επειδή «τους υποψήφιους ευρωβουλευτές θα τους αποφασίσει η κοινωνία και όχι τα κλειστά κομματικά γραφεία».

Στο κάλεσμα προς τους επίδοξους υποψήφιους, ο κ. Κασσελάκης ανέλυσε τη διαδικασία:

«Αν θέλεις να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου τώρα στο isyriza.gr. Κι ύστερα, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν και θα αναδείξουν τους υποψηφιούς μας για την Ευρωβουλή», είπε.

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα δεν το έδωσε, όμως διαβεβαίωσε ότι ο καθένας «για πρώτη φορά σε ελληνικό κόμμα, μπορεί να πάρει το αύριο στα χέρια του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τις ευρωεκλογές 2024 από στοίχημα των κομμάτων σε στοίχημα της κοινωνίας», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.