ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης: «Εύχομαι να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας»

«Στις προηγούμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε»

Σ.Κασσελάκης: «Εύχομαι να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί ομιλία στο συνέδριο του Economist που διεξάγεται στο Λαγονήσι, υποστήριξε ότι ελπίζει να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. 

«Καλησπέρα σας, είμαι ευγνώμων να απευθύνομαι σε εσάς, σε αυτό το συνέδριο. Μόλις πριν από μερικούς μήνες, δεν είχα καμία απολύτως προσδοκία να προσκληθώ σε αυτήν την εκδήλωση, πόσω μάλλον ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις προηγούμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε. Ήταν μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δυστυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να παραιτηθεί, παρά το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου και εμού, επιθυμούσαμε να παραμείνει. Άνοιξε τους ορίζοντες του ΣΥΡΙΖΑ και τον έκανε ένα προοδευτικό κέντρο.

Δύο μήνες αφότου αποφάσισε να παραιτηθεί, ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, να τον διαδεχθώ. Δεν ταίριαζα στο προφίλ της παραδοσιακής Αριστεράς, ωστόσο, εξελέγην με μεγάλη διαφορά. Αυτό είναι το πλέον αποκαλυπτικό μέρος της θέσης μου, σήμερα. Όσοι ψήφισαν και με εμπιστεύθηκαν, είδαν έναν μαχητή σε εμένα, ελπίζω να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας», σημείωσε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

«Οι δημοσιονομικές και κοινωνικές μας πολιτικές μπορούν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο πλεόνασμα. Πρέπει να απαλλαγούμε από τα εδραιωμένα συμφέροντα και τη διαφθορά, γεγονός το οποίο δε μπόρεσε να καταπολεμήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύω ότι η σύγχρονη και προοδευτική Αριστερά θα πρέπει να επικεντρωθεί στο μέρισμα της ευημερίας, παράλληλα με τη συνετή δημοσιονομική πολιτική. Ισότητα στο δικαίωμα επιδίωξης της ευτυχίας», επεσήμανε στη συνέχεια ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.