ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ούτε ένας πρωθυπουργός τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα υπήρξε στην ζωή του εργαζόμενος, αλλά όλοι είναι ή ήταν πλούσιοι. Πώς;

Σ.Κασσελάκης για Κώστα Αχ.Καραμανλή: «Αν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις τα παιδιά αυτά θα ζούσαν»

«Να απολογηθούν εκείνοι όχι εγώ»

Σ.Κασσελάκης για Κώστα Αχ.Καραμανλή: «Αν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις τα παιδιά αυτά θα ζούσαν»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε πυρά τόσο προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και προς τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών, απαντώντας για τη φράση του – «φωτιά»  «υπουργοί που σκοτώνουν παιδιά».

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί του Σαββάτου (11.05.24) από τη Νέα Ιωνία, όπου περιοδεύει, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε σχετικά με την παραπάνω φράση του στο πλαίσιο της πολιτικής σύγκρουσης για το φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη, ότι «το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ», «δείχνοντας» έτσι τη Βίκη Φλέσσα.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη μαζί τα σκοτώσαμε», ξεσηκώνοντας πολιτικές «θύελλες».

«Η αλήθεια προκαλεί αντιδράσεις. Το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ. Εγώ δεν σκότωσα αυτά τα παιδιά. Μία συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ακούστηκε. Παντελής έλλειψη ευθιξίας», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Αν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Καραμανλής, τα παιδιά αυτά θα ζούσαν. Να απολογηθούν εκείνοι, όχι εγώ».  

Μάλιστα, στη συνέχεια, ερωτηθείς αν οι «σύντροφοι» στον ΣΥΡΙΖΑ που πήραν αποστάσεις από τη φράση – «φωτιά» θα συνεχίσουν να έχουν μέλλον μέσα στο κόμμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε τη συζήτηση στον τηλεοπτικό αέρα, αποχαιρέτισε, έβγαλε το ακουστικό κι αποχώρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις περιοδείες του ενόψει των ευρωεκλογών, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «τώρα αρχίσαμε στις βόρειες συνοικίες, έχουμε καλύψει πολλά χιλιόμετρα, έχουμε λιώσει σόλες. Αυτό που ζεσταίνει την καρδιά μου είναι όταν μου λένε “σ’ ευχαριστούμε που μας έδωσες αυτή την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία”, χωρίς κονέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.