ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σ.Κασσελάκης: «Ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα με το σποτ στην Μακρόνησο – Δεν έχω άγχος για τις εκλογές»

«Ξέρω ότι δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου και ξέρω ποιος είμαι αν χάσω»

Σ.Κασσελάκης: «Ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα με το σποτ στην Μακρόνησο – Δεν έχω άγχος για τις εκλογές»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, υποστήριξε ότι δεν έχει άγχος για τις εκλογές και σχολίασε την κριτική που δέχτηκε για το σποτ από τη Μακρόνησο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Δεν έχω άγχος διότι ξέρω για ποιο λόγο το κάνω, για ποιον λόγο αποφάσισα να κατέβω, ξέρω ότι δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου και ξέρω ποιος είμαι αν χάσω και ξέρω ποιος είμαι αν χάσω. Ξέρω τι έργο θα συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα θα είναι στην κρίση του κόσμου».

Συνέχισε λέγοντας: «Εύχομαι όσοι μας ακούνε, ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητα, να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, να βρουν ένα μέλλον σε αυτή την παράταξη, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μία μοντέρνα προοδευτική κοινωνία».

Τι είπε για το σποτ από τη Μακρόνησο

«Ο σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι. Εγώ ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα. Είναι η ιστορία του τόπου μας, η ιστορία μας δεν σταμάτησε το 1940, έχουμε πληγές από τότε. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς για να μπορούμε να εμπνευστούμε από αυτές» σημείωσε.

«Η κυβέρνηση πρέπει να υποστηρίξει τους έντιμους δικαστές»

«Νομίζω είναι σημαντικό ο κάθε Έλληνας να πιστέψει ότι μπορεί να βρει το τελευταίο του αποκούμπι στη δικαιοσύνη. Αυτό πρέπει να γίνει με μία κυβέρνηση που θα υποστηρίξει τους έντιμους δικαστές και στο βαθμό που εγώ που μπορώ να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός θα το κάνω. Και θα μπορέσει η δικαιοσύνη να δουλέψει χωρίς καμία επιρροή από την κυβέρνηση» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η ρεπόρτερ τού ζήτησε μια δήλωση για τον Αλέξη Κούγια, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να απαντήσει: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας» κι έφυγε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.