ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ξεκίνησε τις διαγραφές ο Σ.Κασσελάκης: «Καθάρισε» τον Σ.Τζουμάκα μετά την δήλωση «αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε»

«Ο Σ.Τζουμάκας έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκίνησε τις διαγραφές ο Σ.Κασσελάκης: «Καθάρισε» τον Σ.Τζουμάκα μετά την δήλωση «αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε»

«Σκληραίνει» τη στάση του προς τους «αντιφρονούντες» ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς διέγραψε τον συνυποψήφιό του για την προεδρία του κόμματος, Στέφανο Τζουμάκα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ανέφερε σε ανάρτησή του ότι «ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω».

Όλη η ανάρτηση

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο». Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω. Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Ο Σ.Τζουμάκας ασκούσε διαρκώς κριτική στον Σ.Κασσελάκη

Ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ασκήσει σκληρή κριτική κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή.

Τελευταία επίθεσή που είχε πραγματοποιήσει προς το πρόσωπο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρωί της Παρασκευής (20/10), όταν και μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε «αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είπα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί και ότι θα έχουμε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ηδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει. Υπέστη την πρώτη ήττα, τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ. Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «μπορεί να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες». 

«Ορισμένοι θέλουν διάσπαση, και όχι μόνο μέσα από το κόμμα, και από έξω. Η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε. Ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι είχε χρησιμοποιήσει παρόμοια γλώσσα και λίγες ώρες μετά την εκλογή του Σ.Κασσελάκη, λέγοντας ότι «ο Κασσελάκης, δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική. Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.