ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ευρώπη των Εθνών, επέστρεψε!

Σ.Κασσελάκης: «Πρώτη προτεραιότητα για μας η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής» (φώτο)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από εφημερία στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς

Σ.Κασσελάκης: «Πρώτη προτεραιότητα για μας η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής» (φώτο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε μια φωτογραφία από εφημερία στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς και τόνισε πως «η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «αυτή η εικόνα πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων και του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Τι θλιβερή ειρωνεία, είναι από εφημερία στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΕΣΥ, Γ.Γεννηματά».

«Δε χρειάζεται να υποσχεθώ. Η ζωή είναι πάνω από τις υποσχέσεις», τονίζει ο κ. Κασσελάκης και σημειώνει:

«Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής – των γονιών μας, των γιαγιάδων και παππούδων μας, των παιδιών μας, η δική μας – είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας.

Όταν μας εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός, αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.