ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης στο Λονδίνο: «Ακόμα και αν χάσω στις Ευρωεκλογές με 20 μονάδες δεν θα παραιτηθώ»

«Θα νικήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Θα νικήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί δημιουργήσαμε μία νέα εναλλακτική, είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας» δήλωσε

Σ.Κασσελάκης στο Λονδίνο: «Ακόμα και αν χάσω στις Ευρωεκλογές με 20 μονάδες δεν θα παραιτηθώ»

Την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν στις Ευρωεκλογές χάσει με 20 μονάδες διαφορά γνωστοποίησε από το Λονδίνο και την εκδήλωση «Η σύγχρονη Αριστερά για μια προοδευτική διακυβέρνηση» του London School of Economics (LSE) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές. «Ξυπνήσαμε στις 21 Μαΐου σε αυτό το σοκαριστικό (αποτέλεσμα) ότι ξαφνικά από εκεί που θεωρούσαμε πως είχαμε πολλές πιθανότητες να γίνουμε κυβέρνηση, αντ΄ αυτού χάνουμε με 20 μονάδες. 20 μονάδες σημαίνει πως η χώρα δεν σε αναγνωρίζει ως κυβερνών κόμμα. Γιατί ο Αλέξης υπήρξε πολύ δημοφιλής, δεν υπάρχουν σκάνδαλα συνδεδεμένα με το όνομά του, είναι ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, με αξιόλογες ηγετικές ικανότητες συνολικά. Και έτσι το ερώτημα είναι γιατί ο κόσμος δεν εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Θα νικήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε σίγουρος πως από τις κάλπες των Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει δεύτερο κόμμα. «Νομίζω ότι μπορούμε εύκολα να βγούμε δεύτεροι, νομίζω ότι μπορούμε να εκπλήξουμε τη χώρα».
Μάλιστα σχολίασε πως «πρέπει να εκτελέσω το σχέδιό μου.

Δεν εκλέχθηκα για να είμαι πρώτος στις δημοσκοπήσεις ένα μήνα μετά την εκλογή μου στην προεδρία (του κόμματος)» και δήλωσε εμφατικά πως θα καταφέρει να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. «Θα νικήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Θα νικήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί δημιουργήσαμε μία νέα εναλλακτική, είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα και προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν παραιτηθεί σε περίπτωση που στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει με διαφορά 20 μονάδων, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.