ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Κασσελάκης: «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα “θα τους ξεσκίσω”; -Το ξαναλέω»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία»

Σ.Κασσελάκης: «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα “θα τους ξεσκίσω”; -Το ξαναλέω»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» μέσω της οποίας τονίζει ότι θα επιμένει στη φράση «θα τους ξεσκίσω».

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε νέα ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις της ΝΔ, διερωτάται αν παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή επέλεξε να πει την εν λόγω φράση και υπογραμμίζει ότι θα την ξαναπεί.

«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ;

Το ξαναλέω λοιπόν. Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί ”κάφρους” και ”ανθρωπάκια” και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία», έγραψε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για την εν λόγω δήλωση.

«Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων:” Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω”», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Και συνέχισε: «Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.