ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Βούλτεψη: Παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Οργή στην Κουμουνδούρου: «Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια»

«Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως», τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σ.Βούλτεψη: Παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Οργή στην Κουμουνδούρου: «Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια»

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η προβοκατόρικη ενέργεια που έκανε ηυποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη από τηλεοράσεως όσον αφορά  τα ελληνοτουρκικά. 

Η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέμιζε μια κόλλα Α4 και έκανε λόγο για κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015, το οποίο όμως όπως αποκάλυψε το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος ήταν μαζί της στο πάνελ και γνωρίζει την τουρκική γλώσσα, τελικά ήταν δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.

Μετά τους ωμούς εκβιασμούς της κας Μπακογιάννη και του κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα, μετά την εργαλειοποίηση της ΕΥΠ από τον κ. Μητσοτάκη, σειρά είχε η άθλια προβοκάτσια της κας Βούλτεψη».

Παρουσίασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κας Βούλτεψη.

Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζει πουθενά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.