ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης από τη Νεμέα: «Δεν κάνουμε τα δέοντα για να μπορέσουμε να αναδείξουμε αυτό το μνημείο πολιτισμού» (upd)

Ο Στέφανος Κασσελάκης, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αρχαιολογικό χώρο

Σ.Κασσελάκης από τη Νεμέα: «Δεν κάνουμε τα δέοντα για να μπορέσουμε να αναδείξουμε αυτό το μνημείο πολιτισμού» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 12:52) Στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας και στο μουσείο του ξεναγήθηκε σήμερα (4/11) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κόρινθο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι ο αρχαιολογικός χώρος της Νεμέας έχει την δυνατότητα να γίνει ένας τόπος μελέτης, αλλά και συμβολής στην τοπική τουριστική ανάπτυξη, αλλά όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς έχει πράξει τα δέοντα για να αναδειχτεί το μνημείο και να βοηθήσει και την περιοχή να αναπτυχθεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αρχαιολογικός χώρος της Νεμέας, με κυριότερη αυτή της αναστήλωσης των μνημείων, για την οποία υπάρχει έτοιμη μελέτη, αλλά δεν υλοποιείται.

Θίγοντας το ζήτημα της ανάγκης αξιοποίησης σχετικών προγραμμάτων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης  επεσήμανε ότι: «εδώ έπρεπε να είχαμε φοιτητές από πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, να είχαμε νέα παιδιά να βλέπουν τη διαδικασία, να γινόταν ένα κέντρο ανάπτυξης, συνδυασμός  εκπαίδευσης, αρχαιολογικής μελέτης και τουρισμού».

Όπως τόνισε όμως, στη συνέχεια: «δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν πράττουμε τα δέοντα για να μπορέσουμε να αναδείξουμε αυτό το μνημείο πολιτισμού, ώστε να δημιουργηθεί και μια τοπική ανάπτυξη γύρω από αυτό. Είναι κοινή λογική την οποία δυστυχώς δεν βλέπουμε στη χώρα μας».

Μετά τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέφθηκε οινοποιεία της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.