ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Σείστηκε» η Κοζάνη από τον συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Α.Νικολαΐδη (βίντεο)

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Ολυμπιονίκη, χιλιάδες άνθρωποι στην Κοζάνη είπαν το δικό τους «αντίο»

«Σείστηκε» η Κοζάνη από τον συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Α.Νικολαΐδη (βίντεο)

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ένα λεπτό σιγής και έναν χορό «Σέρα» αποχαιρέτησαν τον Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, χιλιάδες συγκεντρωμένοι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Λίγο πριν το τέλος του Φεστιβάλ στο οποίο έλαβαν μέρος 1.700 χορευτές Ποντιακών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Παναγιώτης Θεοδωρίδης, αφού διάβασε ένα μέρος της επιστολής με την τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη «τα Ολυμπιακά του μετάλλια να τεθούν σε δημοπρασία και τα χρήματα να δοθούν σε οργανώσεις για το παιδί» κάλεσε τους 5.000 και πλέον θεατές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το στάδιο σείστηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου ενώ στην συνέχεια οι χορευτές αφιέρωσαν στην μνήμη του το χορό Σέρα που ήταν και ο τελευταίος χορός της βραδιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.