ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σία Αναγνωστοπούλου: «Είμαι κατά των διαγραφών – Θα ψηφίσω αρνητικά»

«Οι διαγραφές δεν είναι στην κουλτούρα του κόμματος»

Σία Αναγνωστοπούλου: «Είμαι κατά των διαγραφών – Θα ψηφίσω αρνητικά»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου πέντε ημέρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εξέφρασε την διαφωνία της με τις διαγραφές που έχει ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «είμαι κατά των διαγραφών. Ένας από τους όρους της ενότητας είναι τα όργανα να λειτουργήσουν κανονικά, να μην γίνει η Κεντρική Επιτροπή πεδίο διαμάχης. Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές».

«Ο πρόεδρος και ο κάθε πρόεδρος έχει ένα καταστατικό στο οποίο υπόκεινται οι πάντες. Έχουμε την επιτροπή δεοντολογίας. Οτιδήποτε αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή είναι γνωμοδοτικός ο ρόλος της. Ας τοποθετηθούμε ο καθένας και η κάθε μια με αίσθημα ευθύνης» πρόσθεσε η κυρία Αναγνωστοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθάρισε ότι «αν κληθούμε να ψηφίσουμε, εγώ θα ψηφίσω αρνητικά. Οι διαγραφές σε ένα κόμμα που περνάει αναταράξεις και βρίσκεται στον φαύλο κύκλο της ήττας δεν βοηθάνε».

Απαντώντας, δε, στην Θεοδώρα Τζάκρη χωρίς να την κατονομάζει, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «επειδή ακούω ορισμένους να ζητούν διαγραφές “εδώ και τώρα” λέω ότι πυγμή και κύρος ενός προέδρου είναι και να αποφεύγει τις διαγραφές».

«Διαφωνώ με το ύφος και τον τρόπο κριτικής και ειδικά από τα τηλεοπτικά μέσα. Δεν συμφωνώ με κανέναν είτε από τη μια είτε από την άλλη που παίρνει σβάρνα τα κανάλια με ύφος που δεν μου ταιριάζει εμένα. Με αυτό το ήθος και το ύφος και το κούνημα του δαχτύλου και τα “διώχτους, φτιάξτους” χωρίς δισταγμό δεν συμφωνώ» πρόσθεσε η Σία Αναγνωστόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διαγραφές δεν είναι στην κουλτούρα του κόμματος. Ακόμα και όταν είχε τεθεί θέμα Πολλλάκη ο Φίλης είχε διαφωνήσει» υπενθύμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.