ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας – Tο απόγευμα η ομιλία του στο «Βελλίδειο»

Στις 19:30 η ομιλία του πρόεδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας – Tο απόγευμα η ομιλία του στο «Βελλίδειο»

Επίσκεψη στην 86η ΔΕΘ πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή.

Τον κ. Τσίπρα περίμεναν στη ΔΕΘ η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και η Κυριακή Μάλαμα.

Αυτήν την ώρα ο κ. Τσίπρας συναντάται με τη διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΘ, και στη συνέχεια θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης.

Στις 19:30 θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ενώ αύριο στις 13:00 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ. tsipras_deth_xrwma tsipras_deth_in__3_ tsipras_deth_in__4_ tsipras_deth_in__5_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tsipras_deth_in__6_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.