ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στην Κωνσταντινούπολη ο Σ.Κασσελάκης για τα Θεοφάνια – Θα συναντηθεί με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο

Θα πραγματοποιήσει συνάντηση και με τον Εκρέμ Ιμάμογλου

Στην Κωνσταντινούπολη ο Σ.Κασσελάκης για τα Θεοφάνια – Θα συναντηθεί με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τα Θεοφάνια όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο αλλά και με τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο Στέφανος Κασσελάκης, θα πάει την Παρασκευή (5.1.2024) στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί το Φανάρι, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη, τον Γιάννη Μπουρνούς και τον Διπλωματικό σύμβουλο, Βαγγέλη Καλπαδάκη.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση που είχε δεχθεί από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πατριάρχης και θα έχει κατ’ ίδιαν συνάντηση μαζί του, πριν παρακολουθήσει τον αγιασμό των υδάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή ο Στ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.