ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας χειρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτήν, συζητείται αναλυτικά το ψηφοδέλτιο του κόμματος, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας σε μεγάλο ποσοστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένονται ιδιαίτερες «εκπλήξεις» στα ονόματα που θα δοθούν στη δημοσιότητα ενώ μεταξύ των νέων προσώπων θα ανακοινωθούν και οι νυν βουλευτές του κόμματος. Όπως επισημαίνεται από πηγές της Κουμουνδούρου, τα λεγόμενα «ηχηρά» ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας χειρίζεται ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας.

Στην Α’ Αθήνας πάντως, θα είναι νέος υποψήφιος ο Νάσος Ηλιόπουλος, πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Στον Βόρειο Τομέα, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα κομματικά δρώμενα. Στην Αττική θα δώσει τη δική του «μάχη» για τον σταυρό και ο εργατολόγος, Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του δολοφονημένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.

Στον Νότιο Τομέα εκτός από τους σημερινούς βουλευτές, κατεβαίνει και ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης και ο Στέφανος Τζουμάκας και στον Δυτικό Τομέα η Ρένα Δούρου.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να ανακοινωθούν και ονόματα που ανήκουν στο think tank του προέδρου, όπως είναι ο γιατρός, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία έχει διατελέσει πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ο καθηγητής, Νικόλαος Φαραντούρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.