ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφοφορία με κάλπη για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής

Ποιοι συμμετέχουν στα θεματικά τραπέζια του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφοφορία με κάλπη για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής

Με ομιλίες συνέδρων και θεματικά τραπέζια συνεχίζεται η τρίτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί ψηφοφορία με κάλπη για τον τρόπο εκλογής Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, επί των δύο προτάσεων που έχουν κατατεθεί. Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για απευθείας εκλογή προέδρου και ΚΕ από τη βάση, και η πρόταση που κατέθεσαν 14 στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» για εκλογή προέδρου και ΚΕ από το Συνέδριο.

Ποιοι συμμετέχουν στα θεματικά τραπέζια του ΣΥΡΙΖΑ

Ως προς τις θεματικές συζητήσεις, το πρώτο τραπέζι αφορά στην Εργασία και συμμετέχουν η αρμόδια τομεάρχης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο ομότιμος καθηγητής Εργατικού Δικαίου Άρις Καζάκος και ο Νίκος Παπαδάκης, διευθυντής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Τεκμηρίωσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συντονίζει ο Γιάννης Τοπαλιάν, από το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος.

Δεύτερο τραπέζι, για τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία. Σε αυτό συζητούν η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Όλγα Γεροβασίλη, ο Κωστής Παπαϊωάννου (πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου) και ο κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Δημήτρης Χριστόπουλος.

Το τρίτο θεματικό τραπέζι έχει αντικείμενο την Οικονομία, με τη συμμετοχή των τομεαρχών Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφης Αχτσιόγλου, και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αλέξη Χαρίτση. Επίσης συμμετέχουν η Ζωρζέτα Λάλη, πρώην διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και ο Λόης Λαμπριανίδη, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συντονίζουν ο Μιχάλης Μυτιληνάκης, από το Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., και η Αναστασία Σαπουνά, από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.