ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου ο Σ.Κασσελάκης – Το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok

Επόμενη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι η Λέσβος

Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου ο Σ.Κασσελάκης – Το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ανήρτησε στο TikTok, ένα νέο βίντεο από την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου.

Το βίντεο δείχνει τις επισκέψεις του σε Κω, Νίσυρο, Λέρο, Λειψούς, Κάλυμνο, Αρκιούς, Πάτμο, Αστυπάλαια και Ικαρία.

Μεταξύ άλλων, δείχνει τον Στέφανο Κασσελάκη να τραγουδάει το Bella Ciao, να απολαμβάνει το ταξίδι με την βάρκα μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα και να μιλάει με κατοίκους των νησιών αυτών.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη, στα ακριτικά Ψαρά, ενώ λίγο νωρίτερα σήμερα βρισκόταν στην Χίο. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει για 8η ημέρα την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Κουμουνδούρου «συνομίλησε με 68χρονο κάτοικο των Ψαρών, που δεν έφυγε από τον τόπο του και οποίος του είπε: “Φεύγουν τα παιδιά, δεν γυρίζουν πίσω, και όσο περνάνε τα χρόνια αυτό δεν αναπληρώνεται, μαραζώνει ο τόπος”».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε και με τον γιατρό των Ψαρών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την άσκηση των καθηκόντων του στο μικρό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου. “Στην αρχή όλα είναι δύσκολα”, είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός γιατρός, “πρέπει να συνεννοηθείς με το ΕΚΑΒ, με τη Χίο, να οργανώσεις τις διακομιδές. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση 47χρονου με αιμορραγία τον περασμένο μήνα, όπου έπρεπε λόγω καιρού να μείνω 12 ώρες δίπλα στον ασθενή μέχρι να μεταφερθεί απέναντι, στη Χίο”».

Ο επόμενος σταθμός του Στέφανου Κασσελάκη είναι η Λέσβος.

@skasselakisΝαυτική περιοδεία vol.2

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.