ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Σ.Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ όση λάσπη κι αν πετάξουν»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του δεν θα κάνουν βήμα πίσω»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Σ.Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ όση λάσπη κι αν πετάξουν»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του δίνει απάντηση στις κατηγορίες της ΝΔ για «τοξικότητα στον πολιτικό λόγο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρατάει απλά τον καθρέφτη. Να δει ο κ. Μητσοτάκης τον βουλευτή του, Στέλιο Πέτσα να αναφέρεται στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη με χυδαίους χαρακτηρισμούς, εξομοιώνοντας τον πρακτικά με καταδικασμένους φασίστες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

«Τον εκπρόσωπό του να εύχεται στον εμφύλιο να έβρισκε μπροστά του τον Αλέξη Τσίπρα για να τον “στείλει”. Ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του, να χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους της Υγείας που διαμαρτύρονται ως “κάφρους” και “ασήμαντα ανθρωπάκια” και να αναρωτιέται αν “υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται ακόμη για τα Τέμπη”», επισημαίνει.

Και συνεχίζει: «Την υποψήφια ευρωβουλευτή του να αποδίδει συλλογική ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών υποστηρίζοντας πως τα παιδιά αυτά “τα σκοτώσαμε όλοι και όλες”. Τον υφυπουργό Υγείας, να δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες μιλώντας “για τη φύση” του “κυνηγού αρσενικού”».

Κλείνοντας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του δεν θα κάνουν βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη. Θα συνεχίσουν να μάχονται για τους υγειονομικούς, για να αποδοθούν ευθύνες στο έγκλημα των Τεμπών, για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αδύναμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να τους ενημερώσουμε πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και η “λίστα” του δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, όση λάσπη κι αν πετάξουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.