ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΣΥΡΙΖΑ για κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: «Τόσο η εταιρεία όσο και η κυβέρνηση οφείλουν απαντήσεις»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς του θανόντος

ΣΥΡΙΖΑ για κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: «Τόσο η εταιρεία όσο και η κυβέρνηση οφείλουν απαντήσεις»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του αναφορικά με το ζήτημα της πτώσης της γέφυρας στα Μποζαΐτικα Πατρών τονίζει ότι «τόσο η εταιρεία όσο και η κυβέρνηση οφείλουν απαντήσεις για ένα δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο, ενώ υπάρχουν τραυματίες και εγκλωβισμένοι».

Αναφέρει ότι «η κατασκευαστική εταιρεία που είχε αναλάβει τα έργα στη γέφυρα που κατέρρευσε στην Πάτρα παραδέχεται με ανακοίνωσή της ότι σήμερα, σε συνθήκες ακραίου καύσωνα, πραγματοποιούνταν εργασίες κατεδάφισης». Κατόπιν αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα: Γιατί εκτελούνταν εργασίες σήμερα υπό ακραίες θερμοκρασίες καύσωνα; Ποια ήταν ακριβώς τα μέτρα ασφάλειας που είχαν ληφθεί; Γνώριζε η κυβέρνηση για την επικινδυνότητα της κατάστασης και σε τι ενέργειες είχε προβεί;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς του θανόντος, την συμπαράστασή του για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και την ελπίδα για την διάσωση των εγκλωβισμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απαιτούμε την άμεση διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών», υπογραμμίζει, ενώ σχολιάζει ότι «είναι τουλάχιστον θλιβερή η προσπάθεια του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ να επιρρίψει τις ευθύνες της τραγωδίας στα θύματά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.