ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ για Β.Κασσελάκη: «Δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων – Τολμάει ο Μητσοτάκης να πει το ίδιο;»

«Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Β.Κασσελάκη: «Δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων – Τολμάει ο Μητσοτάκης να πει το ίδιο;»

Η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη με αφορμή τις δηλώσεις «εκτός γραμμής» του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κασσελάκη ο οποίος είπε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών.

Η ΝΔ μέσω του εκπρόσωπου της Νίκου Ρωμανού είπε ότι σε ένα κανονικό κόμμα, ο Βασίλης Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί προσθέτοντας όμως ότι «ένα κανονικό κόμμα (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Είναι προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά. Το κόμμα που έχει αντιπρόεδρο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ. Το κόμμα που έχει ως νούμερο 2 στο Μέγαρο Μαξίμου τον «τσεκουράτο» Μάκη Βορίδη. Το κόμμα που παρουσίασε με δόξες και τιμές ως υποψήφια ευρωβουλευτή την Ελεονώρα Μελέτη που ξέπλενε τον φασίστα Χρυσαυγίτη, καταδικασμένο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης με τηλεοπτική της συνέντευξη».

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγει: «Δυστυχώς για τη ΝΔ όλοι γνωριζόμαστε καλά σε αυτό τον τόπο. Να προσθέσουμε ότι μόνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι ΔΕΝ θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων. Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.