ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για τις φοιτητικές εστίες: «Θα απαντήσουν Κεραμέως – Θεοδωρικάκος;»

«Περιμένουμε έστω και τώρα μια απάντηση»

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για τις φοιτητικές εστίες: «Θα απαντήσουν Κεραμέως – Θεοδωρικάκος;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να απαντήσουν «για το φιάσκο με την εστία που αφέθηκε στο έλεος του ΟΝΝΕΔίτη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα για υπηρεσίες φύλαξης για να είναι τελικά οι φοιτητικές εστίες στο έλεος των κακοποιών».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις φοιτητικές εστίες, αναφέρει:

«Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τις καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με την κατάσταση στις φοιτητικές εστίες και από την κ. Κεραμέως και τον κ. Θεοδωρικάκο ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν:

1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί τρία χρόνια ήξερε για την εγκληματική δραστηριότητα στη Εστία του Ζωγράφου και δεν έκανε απολύτως τίποτα αφήνοντας τους φοιτητές των λαϊκών οικογενειών είτε εκτός εστιών είτε εκτεθειμένους σε κίνδυνο.

2. Οι εστίες δεν υπάγονται στα πανεπιστήμια, δεν διέπονται από κανένα καθεστώς ασύλου, αλλά υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Άρα ουδεμία σχέση έχουν όσα συμβαίνουν με την συζήτηση για την πανεπιστημιακή αστυνομία, όπως επιχειρεί να εμφανίσει κυβέρνηση και φιλικά της ΜΜΕ.

3. Πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ διορισμένος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο κ. Κώστας Δέρβος, ο οποίος σύμφωνα με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάνει απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα για υπηρεσίες φύλαξης για να είναι τελικά οι φοιτητικές εστίες στο έλεος των κακοποιών.

Θα περιμένουμε έστω και τώρα μια απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο κρύβονται και δεν απαντούν τόσο θα επιβεβαιώνουν ότι και για την τραγική κατάσταση στις φοιτητικές εστίες η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.