ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: «Θέλει θράσος να προσβάλλεις τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας ως “ντεκόρ”»

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει την κυβέρνηση για αδιαφορία εμπαιγμό των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: «Θέλει θράσος να προσβάλλεις τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας ως “ντεκόρ”»

Θράσος και αδιαφορία για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει τη ΝΔ ότι «τους κατοίκους για έναν ολόκληρο χρόνο με δήθεν ολιστικά σχέδια αποκατάστασης και το μόνο που αυτοί βλέπουν αντί αποζημιώσεων και έργων είναι φιέστες και ψεύτικα λόγια».

«Ας απαντήσει πρώτα στο γαλάζιο Δήμαρχο Ιστιαίας που καταγγέλλει παντελή αδιαφορία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Θέλει πολύ θράσος να έχεις μετατρέψει μια ολόκληρη περιοχή λόγω της αδιαφορίας σου σε κρανίου τόπο, να εμπαίζεις τους κατοίκους της για έναν ολόκληρο χρόνο με δήθεν ολιστικά σχέδια αποκατάστασης και το μόνο που αυτοί βλέπουν αντί αποζημιώσεων και έργων είναι φιέστες και ψεύτικα λόγια.

Πριν κάνουν συστάσεις στον Αλέξη Τσίπρα και προσβάλουν τους κατοίκους ως ντεκόρ, καλό είναι να ρωτήσουν τον δήμαρχο της ΝΔ στην Ιστιαία που δήλωσε δημόσια ότι δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ ή τους κυρίους Μπένο και Κεδίκογλου που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΔ έχει δείξει την αδιαφορία της και στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και καλό θα ήταν να μην προκαλεί και να μην προσβάλει την τοπική κοινωνία με τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.