ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά την καμπάνια για τις εσωκομματικές εκλογές – «10 Σεπτεμβρίου – Συμμετέχω»

Οι υποψήφιοι συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά την καμπάνια για τις εσωκομματικές εκλογές – «10 Σεπτεμβρίου – Συμμετέχω»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζει μπροστά τις «μηχανές» για την εσωκομματική διαδικασία, ανακοινώνοντας την καμπάνια ενημέρωσης, αλλά και ενεργοποίησης, των πολιτών.

«10 Σεπτεμβρίου – Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

Στην πορεία προς την εκλογική διαδικασία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναπτύξει και άλλες δράσεις σχετικά με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Στόχος είναι η μέγιστη ενεργοποίηση της κοινωνίας και η μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια, που θα απευθύνεται στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία.

Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Η Έφη Αχτσιόγλου ολοκλήρωσε την πρώτη στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε κοντά στη νεολαία του κόμματος, ο Νίκος Παππάς μετά από ολιγοήμερη αναβολή του προγράμματος λόγω του τραγικού δυστυχήματος και τον θάνατο των δυο πιλότων του Canadair, θα ξεκινήσει και εκείνος τις δράσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι το προεκλογικό σύνθημα της Έφης Αχτσιογλου είναι «Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχει επιλέξει σύνθημα με ιδεολογικό πρόσημο «Αξιόπιστα + Ενωτικά + Αριστερά #γιατί_μπορούμε», ενώ αναμένονται τα προεκλογικά συνθήματα των άλλων δυο υποψηφίων, Νίκου Παππά και του Στέφανου Τζουμάκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.