ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΣΥΡΙΖΑ: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης για την εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Μάνδρα»

«Μετά την ομόφωνη αθώωση της Ρένας Δούρου για την τραγωδία στις πλημμύρες της Μάνδρας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης για την εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Μάνδρα»

Να ζητήσει συγγνώμη «από τους πολίτες της Δυτικής Αττικής που κορόιδεψαν με την εργαλειοποίηση της τραγωδίας, τη χυδαία τυμβωρυχία και ασύστολα ψεύδη για να ανέλθουν στην εξουσία» καλεί την κυβέρνηση, η Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μετά την ομόφωνη αθώωση της Ρένας Δούρου για την τραγωδία στις πλημμύρες της Μάνδρας, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη και όλη τη ΝΔ να ζητήσει έστω μία συγγνώμη.

Όχι από την ίδια και τον ΣΥΡΙΖΑ που μόνοι τους δίκασαν και καταδίκασαν για προεκλογική μικροκομματική σκοπιμότητα. Αλλά από τους πολίτες της Δυτικής Αττικής που κορόιδεψαν με την εργαλειοποίηση της τραγωδίας, τη χυδαία τυμβωρυχία και ασύστολα ψεύδη για να ανέλθουν στην εξουσία.

Ό,τι δηλαδή έκανε προεκλογικά η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη σε όλα τα θέματα, όπως και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.