ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σ.Κασσελάκης καλεί τους βουλευτές του σε συνάντηση… στις Σπέτσες – Το e-mail και οι οδηγίες που έστειλε

Σύμφωνα με πληροφορίες στο e-mail φέρεται να απάντησε η Έλενα Ακρίτα εκφράζοντας την αντίδρασή της ως προς το ύφος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σ.Κασσελάκης καλεί τους βουλευτές του σε συνάντηση… στις Σπέτσες – Το e-mail και οι οδηγίες που έστειλε

Τριήμερο κάλεσμα στο νησί των Σπετσών πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προς τους βουλευτές του κόμματος κατά το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες της πρόσκλησης έγιναν χθες το βράδυ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, κομίζοντας το μήνυμα του προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο e-mail φέρεται να απάντησε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, εκφράζοντας την αντίδρασή της ως προς το ύφος της σύνταξής του.

Το μήνυμα Κασσελάκη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.