Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σ.Κασσελάκη μετά την απόσυρση των υπογραφών: «Μικροκομματικά παιχνίδια στο έγκλημα των Τεμπών»

Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόσυρση των υπογραφών από 6 βουλευτές

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σ.Κασσελάκη μετά την απόσυρση των υπογραφών: «Μικροκομματικά παιχνίδια στο έγκλημα των Τεμπών»

Μετά την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη που ζητά από τους ανεξάρτητους βουλευτές που τον στηρίζουν να αποσύρουν τις υπογραφές τους από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, πηγές της Κουμουνδούρου κατηγορούν τον Σ.Κασσελάκη για «μικροκομματικά παιχνίδια».

Υπενθυμίζεται πως ο Σ.Κασσελάκης ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αποσύρουν τις προτάσεις τους και στηρίξουν την πρόταση για Προανακριτική της Μαρίας Καρυστιανού.

Η Μαρία Καρυστιανού με το κείμενο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή, ζητείται μεταξύ άλλων να διερευνηθεί η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα 10 πολιτικά πρόσωπα.

Μετά τις νέες αυτές εξελίξεις, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα κατέθεσε από το Σάββατο δημόσια, με τους 26 Βουλευτές του, την πρότασή του για τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, ώστε να διερευνηθούν ενδεχόμενα αδικήματα για το έγκλημα των Τεμπών και την επιχείρηση συγκάλυψής του, για όσους εμπλέκονται, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Ακόμα και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη».

«Η πρότασή μας προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας και εκφράζει την απαίτηση της κοινωνίας για Δικαιοσύνη και Αλήθεια. Και είναι μία πλήρως τεκμηριωμένη νομικά πρόταση βάσει της δικογραφίας. Απόδειξη αυτού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποκάλυψε ότι η δικογραφία είναι ενιαία για τη σύγκρουση και το μπάζωμα».

«Τα ήξεις αφήξεις και η επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος αυτού που απασχολεί όλη την κοινωνία δεν αντιστοιχούν στην υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην κοινωνία και στην αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που είχε την επάρκεια και τη βούληση να ανταποκριθεί με σοβαρότητα στην ευθύνη έναντι του δικαίου και των πολιτών.

Όποιος δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την υποχρέωση αναλαμβάνει και την ευθύνη. Είναι κρίσιμες οι στιγμές. Δεν επιτρέπονται μικροκομματικά παιχνίδια από κανέναν στο έγκλημα των Τεμπών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.