ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος

Οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε όλη τη χώρα

ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος

Στο κλειστό γήπεδο «Σπόρτιγκ» θα πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, ενώ μια ημέρα πριν, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η γενική πρόβα των εσωκομματικών εκλογών, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψήφιων Προέδρων.

Παράλληλα, την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ των εκπροσώπων των διεκδικητών της ηγεσίας το ζήτημα της διεξαγωγής ντιμπέιτ, όπως φάνηκε κατά τη σημερινή συζήτηση. Μετά την πρόταση του Νίκου Παππά αυτό να διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων φέρονται επί της αρχής θετικοί στο ενδεχόμενο μιας τηλεμαχίας παραμονές του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, προοπτική που θα επιθυμούσε και η Κουμουνδούρου, προκειμένου να ενταθεί το κοινωνικό ενδιαφέρον γύρω από την εσωκομματική διαδικασία.

Πάντως σε ανάρτησή του για το ντιμπέιτ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι, μετά τις πυρκαγιές, η πρόταση «για ένα ντιμπέιτ, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει αντί για debate «τη διεξαγωγή μιας ανοιχτής συζήτησης με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων, πρόταση που έγινε δεκτή και θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά – που είχε άλλωστε στείλει σχετική πρόσκληση».

Στο ενδιάμεσο, οι υποψήφιοι πρόεδροι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες τους, παρεμβαίνοντας παράλληλα αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Έφη Αχτσιόγλου θα βρεθεί αύριο στην Κοζάνη, ενώ ο Νίκος Παππάς θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και τις περιοχές του νοτίου Έβρου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Λάρισα, ενώ ο Στέφανος Τζουμάκας θα οδεύσει προς τη θεσσαλική πρωτεύουσα την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.