ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Όσοι σκέφτονται να αποχωρήσουν να το σκεφτούν 2-3 φορές γιατί είναι λάθος αυτή τη στιγμή»

«Δεν μου αρέσουν οι αγιογραφίες των πρώην πρωθυπουργών»

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Όσοι σκέφτονται να αποχωρήσουν να το σκεφτούν 2-3 φορές γιατί είναι λάθος αυτή τη στιγμή»

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το πρωί της Τετάρτης (8/11), με αφορμή την τοποθέτηση του Ε.Τσακαλώτου τη Δευτέρα, τόνισε πως «όσοι σκέφτονται τις αποχωρήσεις να το σκεφτούν 2-3 φορές γιατί είναι λάθος αυτή τη στιγμή. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η διεύρυνση και η συσπείρωση».

«Διαφωνώ με τη λογική των αποχωρήσεων γιατί δεν υπάρχουν προϋποθέσεις στην κοινωνία για ένα χαρακωμένο κόμμα ριζοσπαστικής αριστεράς, δεν έχει κυβερνώσα προοπτική» πρόσθεσε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

«Το ευκταίο είναι να πέσουν οι τόνοι αλλά δεν το βλέπω να γίνεται και αυτο βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

Σημείωσε, πάντως, ότι «έχουν ακουστεί χαρακτηρισμοί που είναι βαριές ακόμα και για το αντίπαλο κόμμα, πρέπει να ληφθούν πίσω. Δεν πρέπει να οξύνονται οι τόνοι με φράσεις όπως “πεθαμένο λικερ” (σ.σ. φράση που χρησιμοποίησε η Δώρα Αυγέρη). Κανένα κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί αν ακούγονται αυτά που ακούγονται».

Ειδικά για το τι περιμένει από την Κεντρική Επιτροπή ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε ότι «δεν μπορεί να μην υπάρξει μια απόφαση που πολιτικά θα βάζει τα όρια. Αυτό δεν σημάνει διοικητικό μέτρο αλλά πολιτική απόφαση. Πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση που να αναφέρει ότι αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τέλος τις δηλώσεις Κασσελάκη για τον Κώστα Σημίτη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολίασε ότι «κεντρικές συνεργασίες κομμάτων δεν μπορούν να υπάρξουν αλλά μπορούν υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις. Δεν μου αρέσουν οι αγιογραφίες των πρώην πρωθυπουργών. Σε εκείνη την περίοδο μπήκαμε στην ΟΝΕ αλλά είχαμε υπουργούς Τσουκάτο και Τσοχατζόπουλο. Να συμφωνήσουμε στο παρόν και το μέλλον δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσουμε στο παρελθόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.