ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θ.Τζάκρη για Νέα Αριστερά: «Μας έλεγαν “σκουπίδια ΠΑΣΟΚογενείς μας καταστρέψατε” και τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ»

Η Θεοδώρα Τζάκρη σχολίασε τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χυλός και ότι εξαερώνεται

Θ.Τζάκρη για Νέα Αριστερά: «Μας έλεγαν “σκουπίδια ΠΑΣΟΚογενείς μας καταστρέψατε” και τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ»

Η Θεοδώρα Τζάκρη βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του OPEN και σχολίασε τη δήλωση του Ε.Τσακαλώτου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χυλός και ότι εξαερώνεται».

Η Θεοδώρα Τζάκρη απάντησε ότι από εκεί που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έβλεπε πολιτικό κενό στα αριστερά, τώρα κάνουν συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ.

Επιχειρηματολογώντας περαιτέρω, επικαλέστηκε το περιστατικό του διαπληκτισμού του Δημήτρη Τζανακόπουλου (Νέα Αριστερά) με τον Πάνο Ρήγα (ΣΥΡΙΖΑ), την βραδιά των εθνικών εκλογών του Ιουνίου, όπου λίγο έλειψε να καταλήξει σε ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, η κυρία Τζάκρη είπε ότι «από εκεί που εμείς οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ ήμασταν το πρόβλημα, τα σκουπίδια οι ΠΑΣΟΚοι που κατέστρεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ», τώρα η Νέα Αριστερά -της οποίας είναι στέλεχος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος- βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, δείχνοντας έτσι την υποκρισία των στελεχών της Νέας Αριστεράς γενικά και του Δημήτρη Τζανακόπουλου ειδικότερα.

Ολόκληρος ο διάλογος:

Παναγιώτης Στάθης: «Κυρία Τζάκρη, χθες ο κύριος Τσακαλώτος είπε ότι το κόμμα είναι χυλός, ότι εξαερώνεστε…»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο κύριος Τσακαλώτος μας έλεγε μέχρι χθες, ότι υπάρχει πολιτικό κενό στα αριστερά.

Και τώρα βλέπω ότι έχει αντικατασταθεί αυτός ο ισχυρισμός, από το ότι “η δική μας και οι δικοί μας”, είναι οι καλύτεροι.

Και μάλιστα, έχω ακούσει – ξέρετε, εμείς οι ΠΑΣΟΚογενείς, εκεί που ακριβώς ήμασταν το πρόβλημα μέχρι χθες, θυμόσαστε “τα σκουπίδια τους ΠΑΣΟΚους, μας κατέστρεψαν” -»

Παναγιώτης Στάθης: «Ποιος το έλεγε αυτό;»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ξέρετε ποιος το έλεγε, έγινε ολόκληρη συζήτηση μέχρι και την επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε».

Παναγιώτης Στάθης: «Στον κύριο Τζανακόπουλο αναφέρεστε;»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ναι. Τώρα βλέπω ότι υπάρχουν προωθημένες συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ και γενικά με τον κύριο Ανδρουλάκη»

Γιάννης Κολοκυθάς: «Σας έλεγε “σκουπίδια ΠΑΣΟΚογενείς” ο κύριος Τζανακόπουλος;»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Αυτά είναι γνωστά πράγματα, μην κάνετε ότι πέφτετε απ’ τα σύννεφα. Έχουν γραφτεί, έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, έχουν υπάρξει πρωτοσέλιδα -»

Παναγιώτης Στάθης: «Δημοσίως, στέλεχος να το είπε έτσι, εγώ πρώτη φορά το ακούω».

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν το θυμόσαστε, έχουν υπάρξει πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες…

Θέλω να έρθω και στα λεγόμενα του κ. Χαρίτση που είπε ότι θέλουμε μια ευρύχωρη, ανοιχτόμυαλη Αριστερά, που μιλάει με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως αυτό πολύ απέχει από τις πράξεις γιατί είδαμε ότι ολοκληρώθηκε το εγχείρημα της απόσχισης σε μόλις δύο μήνες από την εκλογή του κ. Κασσελάκη και ο εστιασμός γίνεται με κρίσεις για τον ίδιο και το επιτελείο του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.