ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Θ.Τζάκρη: «Μετά την επικράτηση Κασσελάκη πρέπει να πάψει κάθε σχέδιο υπονόμευσης και φραξιονισμός στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μια καθαρή εντολή να αλλάξει όλες τις παθογένειες που είχαν οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα θολό αποτέλεσμα» είπε

Θ.Τζάκρη: «Μετά την επικράτηση Κασσελάκη πρέπει να πάψει κάθε σχέδιο υπονόμευσης και φραξιονισμός στον ΣΥΡΙΖΑ»

Τη χθεσινή παρουσία Γεροβασίλη-Κασσελάκη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ, δείπνο που ακολούθησε αλλά και όλες τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Η κυρία Γεροβασίλη που πρωταγωνίστησε στις 4 ημέρες βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Κασσελάκη οπότε θέλω να πιστεύω ότι μέχρι εδώ» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο «αυτή η αναστάτωση, ήταν ένας αχρείαστος θόρυβος». Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι «μετά την καταφενάστατη επικράτηση Κασσελάκη πρέπει να πάψει κάθε σχέδιο υπονόμευσης και φραξιονισμός στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Επιχειρήθηκε να αμφισβητηθεί ο κ. Κασσελάκης 4 μήνες μετά την εκλογή και πήραν την απάντησή τους από το συνέδριο» συμπλήρωσε στο πλαίσιο αυτό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «τα μέλη επιθυμούν να σταματήσει η κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας γιατί αυτά μας πήγαν στο 17,8%».

Παράλληλα σχολίασε ότι «τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν μέρα παρά μέρα, τρεις φορές την ημέρα κάθε 8 ώρες, δεν το έχω πουθενά αλλού, σαν αντιβίωση. Συνεδριάζουν τα όργανα πάρα πολύ συχνά και καλά κάνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δημοκρατικό κόμμα. Καθόλου δεν τα αγνοούμε τα όργανα και δεν πρέπει να τα αγνοούμε».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέμβασή του, η ίδια είπε ότι «είναι πρώην πρωθυπουργός, πήρε από τον ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα διαμαρτυρίας και το έκανε κυβερνητικό, τοποθετήθηκε δημόσια και κρίθηκε η πρόταση. Το αν αποδοκιμάστηκε δείτε τις δημοσκοπήσεις. Έγινε μια μετατόπιση της συζήτησης από την πολιτική στα εσωκομματικά και αυτό δεν ήταν καλό».

Κατά την κυρία Τζάκρη «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αδιάφορο κόμμα και εναποθέτει σε αυτόν τις ελπίδες της η κοινωνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μια καθαρή εντολή να αλλάξει όλες τις παθογένειες που είχαν οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα θολό αποτέλεσμα. Οι αλλαγές θα γίνουν με τρόπο συντεταγμένο. Η επικύρωση των όποιων αλλαγών θα γίνει από το καταστάτικο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.