ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Β.Κεχαγιά για το έγκλημα στα Τέμπη: «Υπάρχουν ποινικές ευθύνες – Τις εντοπίζουμε σε τρία στελέχη»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει προανακριτική, μόνο άρση ασυλίας διότι θα σκοντάψει στους νόμους»

Β.Κεχαγιά για το έγκλημα στα Τέμπη: «Υπάρχουν ποινικές ευθύνες – Τις εντοπίζουμε σε τρία στελέχη»

Το πρωί της Τετάρτης 20/3 η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά μίλησε για το έγκλημα στα Τέμπη και τις ποινικές ευθύνες που υπάρχουν.

«Δεν δόθηκαν απαντήσεις στο θέμα του μπαζώματος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει προανακριτική, μόνο άρση ασυλίας διότι όπως είπε «θα σκοντάψει στους νόμους» και συμπλήρωσε πως θα δοθεί αμνήστευση στα πολιτικά πρόσωπα.

«Επιμένουμε ότι πρόκειται για ένα έγκλημα παραλήψεων, που έχει και ποινικές ευθύνες. Τις εντοπίζουμε στα πρόσωπα τριών στελεχών, του κ. Καραμανλή, του κ. Καραγιάννη και του κ. Τριαντόπουλου» σημείωσε.

Ερωτηθείσα για το ποιες είναι οι ποινικές ευθύνες συγκεκριμένα για τον κ. Καραμανλή ανέφερε: «Ο κ. Καραμανλής ολιγώρησε, παραμέλησε, αδιαφόρησε στο να λάβει σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες που είχαν γίνει για τις ανεπάρκειες στους ελληνικούς σιδηροδρόμους».

Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά αν λειτουργούσαν όλες οι δικλίδες ασφαλείας δεν θα φτάναμε στον ανθρώπινο παράγοντα. Δεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το θέμα του μπαζώματος επισήμανε ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.