ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Κόκκαλης για αποχώρηση ομάδας Αχτσιόγλου: «Τώρα θα φανεί το μπόι όλων και του προέδρου και των βουλευτών και της ΚΟ»

«Από τη στιγμή που αρνήθηκαν φαίνεται ότι δεν θέλουν να βάλουν πλάτη στον νέο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν σχεδιασμένο»

Β.Κόκκαλης για αποχώρηση ομάδας Αχτσιόγλου: «Τώρα θα φανεί το μπόι όλων και του προέδρου και των βουλευτών και της ΚΟ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε σχεδιασμένη από την πρώτη στιγμή της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου από το κόμμα το πρωί της Πέμπτης προσθέτοντας ότι μετά την εξέλιξη αυτή «τώρα θα φανεί το μπόι όλων, και του προέδρου και των βουλευτών και της ΚΟ και όσων αποχώρησαν».

«Η μεγαλύτερη απόδειξη ήταν ότι αρνήθηκαν τις θέσεις ευθύνης. Όταν στελέχη πρώτης γραμμής όπως η κυρία Αχτσιόγλου αρνούνται να αναλάβουν θέση ευθύνης σημαίνει ότι από τότε δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα των δημοκρατικών εκλογών» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Κόκκαλης.

«Από τη στιγμή που αρνήθηκαν φαίνεται ότι δεν θέλουν να βάλουν πλάτη στον νέο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν σχεδιασμένο» επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «εάν έβγαινε η κυρία Αχτσιόγλου δεν θα έφευγα όπως και πολλοί άλλοι, γιατί δεν συμβαίνει το αντίστροφο;».

Κληθείς να τοποθετηθεί για την αποκήρυξη Κατρούγκαλο-Τσακαλώτου από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Βασίλης Κόκκαλης είπε ότι «διακυβέρνηση Τσίπρα έκανε άθλους αλλά και είχε λάθη, είναι κακό να αναγνωρίζουμε τα λάθη; Ο κ. Κασσελάκης καθόλου δεν υπονομεύει τον κ. Τσίπρα. Είναι αλήθεια ή όχι ότι μας στοιχήσαν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου πριν τις εκλογές;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέλλον, στο συνέδριο θα εκπονηθούν οι προγραμματικές θέσεις, γι’ αυτό λέμε ότι ορισμένοι βιάστηκαν. Όποιος εκλέγεται η κοινή λογική λέει ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις ευρωεκλογές όπως όλοι μας» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.