ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Κόκκαλης: «Οι αγρότες σύντομα θα εκδώσουν “υπουργικό 112” για να εγκαταλείψει ο κ. Αυγενάκης το υπουργείο»

«Αν κρίνουμε από τις κατά καιρούς εξαγγελίες του υπουργού, "καλά θα πάει κι αυτό"»

Β.Κόκκαλης: «Οι αγρότες σύντομα θα εκδώσουν “υπουργικό 112” για να εγκαταλείψει ο κ. Αυγενάκης το υπουργείο»

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Βασίλης Κόκκαλης σχολιάζει καυστικά πως «την ώρα που χιλιάδες αγρότες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας βρίσκονται στους δρόμους εκφράζοντας την απόγνωσή τους για το μέλλον τους και την οργή τους για την ανύπαρκτη κρατική μέριμνα, ο κ. Αυγενάκης τάζει μέχρι και “αγροτικό 112″».

«Αν κρίνουμε από τις κατά καιρούς εξαγγελίες του υπουργού, “καλά θα πάει κι αυτό”», επισήμανε δεικτικά.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ελληνίδες και Έλληνες αγρότες πολύ σύντομα θα εκδώσουν «υπουργικό 112» προειδοποιώντας τον κ. Αυγενάκη να εγκαταλείψει το υπουργείο…», σημείωσε με νόημα ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 30ης Έκθεσης Agrotica στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία του «αγροτικού 112».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη οι αγρότες θα ενημερώνονται με την αποστολή SMS 72 ώρες πριν την έλευση του καιρικού φαινομένου και θα συνοδεύεται με αντίστοιχες οδηγίες αντιμετώπισής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.