ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Γιαννούλης: «Κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο Σ.Κασσελάκης εξελέγη αιφνιδιαστικά πρόεδρος»

«Ο χειρισμός του στην Κεντρική Επιτροπή δεν ήταν σωστός»

Χ.Γιαννούλης: «Κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο Σ.Κασσελάκης εξελέγη αιφνιδιαστικά πρόεδρος»

Για τα όσα συνέβησαν στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο μίλησε ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης.

«Κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη αιφνιδιαστικά πρόεδρος. Ερώτημα: πρέπει να το σεβαστούμε όλοι συγκροτημένοι ως κόμμα; Έχει το δικαίωμα κάποιος να ασκήσει κριτική στη νέα ηγεσία; Ναι. Έχει δικαίωμα να βρίσει; Όχι. Να αποδομήσει; και πάλι όχι, αυτά μας οδήγησαν εδώ», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε υποχρεωμένοι να αισιοδοξούμε από απόγνωση, πρέπει να ανατρέξουμε στα πρόσφατα γεγονότα, να δούμε τι λάθη κάναμε».

«Η ουσιαστική ενότητα περιλαμβάνει αλληλεγγύη, έχει συναίσθημα, δεν μπορεί να υπάρχει η λογική του ηττημένου και του νικητή», συμπλήρωσε.

«Μία κρίση θέλει το χρόνο της, δεν ωραιοποιώ καταστάσεις. Θυμίζω σαν παράδειγμα αποχωρώντας με τρεις βουλευτές ότι είχε φύγει ο Φώτης Κουβέλης μετά από συνέδριο. Άρα η επόμενη ευκαιρία μας είναι ένα συνέδριο αυτοκάθαρσης και αυτολύτρωσης, εκεί πρέπει να φτάσουμε», δήλωσε.

«Πολλοί είναι αυτοί που δε θα στηρίξουν οποιαδήποτε ροπή σε κάτι που θα λέει ‘το κράτος είμαι εγώ’»

«Ο χειρισμός του κ. Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή δεν ήταν σωστός, το είπα και το πρωί του Σαββάτου την ίδια ώρα που έβγαιναν στη δημοσιότητα οι ενστάσεις πολύ σεβαστών συντρόφων για την απόφαση αυτή, δεν ξέρω αν είχε πολιτικό περιεχόμενο.

Σύνθεση δεν είναι μόνο να παραμείνει ο Τσακαλώτος και η Ομπρέλα. Εδώ έχουν δημιουργηθεί προβλήματα και από άλλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν στηρίξει και θα στηρίξουν τη νέα ηγεσία, δε θα στηρίξουν όμως οποιαδήποτε ροπή σε κάτι που θα λέει ‘το κράτος είμαι εγώ’».

Σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Ο κ. Κασσελάκης ξέρει πολύ καλά ότι η άσκηση του αρχηγικού δικαιώματος και η μη λευκή επιταγή έχουν ένα όριο. Αφελής δεν είναι. Εύχομαι να εννοεί αυτό που είπε ότι ”εγώ δεν έχω κύκλους”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μνημόσυνο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα το κάνω, ούτε την κηδεία, έχουμε να δώσουμε πολύ σκληρές μάχες. Αντί να είμαστε εμείς η είδηση πρέπει να παράγουμε τις ειδήσεις», πρόσθεσε, τέλος ο κ. Γιαννούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.