ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Σπίρτζης: «Η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας και ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας»

«Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα»

Χ.Σπίρτζης: «Η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας και ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας»

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης τονίζει ότι ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας, την ίδια ώρα η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας, μετά τις δύο επιθέσεις με πυροβολισμούς στην Αττική μέσα σε 24 ώρες.

«Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα», σχολιάζει ο Χρ. Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι ο τραγικός απολογισμός, είναι «ένας νεκρός ανυποψίαστος συμπολίτης μας από πυροβολισμούς». Ο ίδιος κάνει λόγο για «ανασφάλεια παντού».

«Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα», σημειώνει καταλήγοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Νέα Ιωνία αργά το βράδυ της Τρίτης ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς σε καφέ-μπαρ. Το θύμα φέρεται να μην ήταν ο στόχος των δραστών.

Επιπλέον, το πρωί της Τετάρτης δύο μηχανές στις οποίες επέβαιναν τέσσερα άτομα, σταμάτησαν κοντά σε κατοικία επί της οδού Πάγκαλου στην Ελευσίνα και δύο από τους επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά συγκεκριμένου κτιρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο περιστατικό εξετάζεται εάν αποτελεί απάντηση για το αντίστοιχο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αγία Βαρβάρα την Τρίτη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σπίρτζη:

«Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα.

Τραγικός απολογισμός, ένας νεκρός ανυποψίαστος συμπολίτης μας από πυροβολισμούς και ανασφάλεια παντού.

Παρά τις υποσχέσεις Μητσοτάκη, η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

εγκληματικότητας και σιωπά στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.