ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Γκουριώτης για ν/σ υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+: «Θα παραδίδουν παιδικές ψυχές σε μη φυσιολογικά άτομα»

«Καταδίκη της κυβέρνησης σε ότι αφορά το κράτος δικαίου από το ευροκοινοβούλιο - Ανεπαρκής και αχαμνός ο Ιερώνυμος - Ο Α.Σαμαράς άθελά του λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης και δεξιού "άλλοθι" του ν/σ»

Τ.Γκουριώτης για ν/σ υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+: «Θα παραδίδουν παιδικές ψυχές σε μη φυσιολογικά άτομα»

Καταιγιστικός εμφανίστηκε χθες ο εκδότης του Pronews Τ.Γκουριώτης στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» του Πάνου Παναγιωτόπουλου, στο Kontra Channel στην παρέμβασή του για το ν/σ νομιμοποίησης υιοθεσιών-τεκνοθεσιών από άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που θα θεωρούνται «παντρεμένα» βάσει των άρθρων του νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα μίλησε για το νομοσχέδιο έκτρωμα που θα ψηφίσει σήμερα το βράδυ η Βουλή και με το οποίο θα παραδίνονται ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια, δηλαδή σε ομοφυλόφιλους, λεσβίες, τραβεστί, ερμαφρόδιτους κ.λ.π.

Αναφέρθηκε επίσης στην «χρησιμότητα» του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί άθελά του ως μία «βαλβίδα εκτόνωσης» για τους δεξιούς ψηφοφόρους που έχουν εξοργιστεί λόγω του νομοσχεδίου.

Αναφέρθηκε και στο ζήτημα του απόλυτου ελέγχου των ΜΜΕ από την σημερινή κυβέρνηση με διάφορους αθέμιτους τρόπους που περιλαμβάνουν τον έλεγχο των διαφημιστικών κονδυλίων.

Και εστίασε στην καταδίκη από το ευρωκοινοβούλιο, της ελληνικής κυβέρνησης για το ελλιπές κράτος δικαίου και την ανελευθερία στον Τύπο, κάτι που είχε να συμβεί από τα χρόνια της δικτατορίας όταν υπήρξε παρόμοια καταδίκη από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κύριος Αντώνης Σαμαράς παίζει το ρόλο του δεξιού άλλοθι, δεν λέω ότι υποκρίνεται, ότι δεν είναι αυτές οι θέσεις του δεν είναι αυτά τα πιστεύω του.

Άθελά του πιθανώς λειτουργεί ως το δεξιό άλλοθι μίας κυβέρνησης που δεν έχει να κάνει με τίποτα με την παραδοσιακή Δεξιά, ούτε καν την παραδοσιακή Κεντροδεξιά.

Όλα αυτά αποτελούν την ατζέντα της Κεντροαριστεράς έως και της Αριστεράς, η οποία έχει υιοθετηθεί από αυτό που λέμε Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι η λεγόμενη «woke» ατζέντα.

Ο κύριος Σαμαράς θα πει αυτά που πιστεύει. Βολεύουν πάρα πολύ αυτά που θα πει για να υπάρξει μία εκτόνωση της δεξιάς μερίδας των ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι αποτελούν το 70-80% του συνόλου.

Για τη ΝΔ είναι ζητούμενο να υπάρξουν 120 βουλευτές να ψηφίσουν. Είναι ένας συμβολικός αριθμός, δεν θα ήθελαν να πέσουν κάτω από αυτό το νούμερο.

Η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική θα δούμε ποιοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ποιοι θα πίνουν ουισκάκια στο μπαρ της Βουλής.

Είναι ένα ν/σ που αναιρεί τους όρους πατρότητα και μητρότητα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Βουλή θα ψηφίσει πως δεν θα υπάρχει πατέρας και μητέρα αλλά δύο γονείς του ιδίου φύλου που θα υιοθετούν παιδιά.

Ο γάμος είναι ένα τυπικό θέμα που όμως είναι προαπαιτούμενο για να υιοθετήσουν παιδιά.

Όλο αυτό θα περάσει αβρόχοις ποσί για την κυβέρνηση, καθώς δεν υπήρξαν ουσιαστικές αντιδράσεις και ακύρωσαν και τις όποιες αντιδράσεις χαρακτηρίζοντάς τες μη συμβατές με το ευρωπαϊκό κεκτημένο!

Δηλαδή η υιοθεσία παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια είναι ευρωπαϊκό κεκτημένο!

Άρα όποιος θέλει να λέει τη μάνα, μάνα και τον πατέρα, πατέρα και δεν είναι σύμφωνος στο να υιοθετούν δύο μουστακαλήδες ένα ορφανό τότε δεν είναι συμβατός με το ευρωπαϊκό κεκτημένο!

Το οποίο ορφανό θα το υιοθετήσουν στο εξωτερικό από κάποιο ίδρυμα.

Λένε επίσης ότι δεν θα μπορούν να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη μητέρα με το νέο ν/σ.

Σας πληροφορώ ότι με το που θα ψηφιστεί αυτός ο νόμος θα υπάρξει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα λένε γιατί να μπορούν οι ετεροφυλόφιλοι και να μην μπορούμε εμείς να υιοθετήσουμε ή γιατί να γίνεται σε άλλες χώρες της ΕΕ και όχι στην Ελλάδα.

Δεν τα περνάνε όλα αυτά μαζί τώρα για να μην πέσουν «χοντρά» στην ελληνική κοινωνία και να έρθουν στη συνέχεια ως εναρμόνιση με το κοινοτικό δίκαιο, ως εφαρμογή της δικαστικής απόφασης που θα εκδοθεί.

Και θα έχουμε μία βιομηχανία που θα παράγει παιδιά για αυτούς τους ανθρώπους.

Οι οποίοι βέβαια είναι ελεύθεροι να ζουν όπως θέλουν αλλά όχι να υπαγορεύουν την περίεργη συμπεριφορά τους σε παιδιά.

Εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές που παραδίνονται σε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.

Η δε αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου είναι ανεπαρκής. Επί της ουσίας είναι πολιτικός δεν είναι ιεράρχης. Κρατάει ισορροπίες.

Εκτός από ανεπαρκή θα την χαρακτήριζα και αχαμνή στάση.

Στεναχώρησε πάρα πολλούς πιστούς που περίμεναν κάτι παραπάνω από μία απλή φραστική καταδίκη.

Το ότι ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία δεν είναι θέμα του Αρχιεπισκόπου.

Μπορούσε να κάνει άλλα πράγματα και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να περάσουν αυτό το νομοσχέδιο αν είχαν απέναντι τους μία απόλυτη και κάθετη στάση.»

Αναφερόμενος στην κυριαρχία του Κ.Μητσοτάκη επί των ΜΜΕ ο Τ.Γκουριώτης είπε:

«Να τονίσω ότι με βάση το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ειδικά σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ, υπάρχει μία απόλυτη δικτατορία και μία απόλυτη επιβολή της κυβερνητικής θέλησης μέσω των διαφημιστικών κονδυλίων.

Τα οποία διαφημιστικά κονδύλια μέσω των media shop κατευθύνονται απόλυτα στοχευμένα σε συγκεκριμένο κέντρο στο μέγαρο Μαξίμου και το οποίο εν συνεχεία τα κατευθύνει σε συγκεκριμένα μέσα που λένε “ναι ότι θέλει η κυβέρνηση”.

Είναι τρομακτικό. Αυτό το πράγμα λένε οι παλαιότεροι, ούτε επί δικτατορίας δε συνέβαινε.

Επειδή επί δικτατορίας υπήρχε μία λογοκρισία, τώρα υπάρχει αφανισμός της αντίθετης άποψης.

Επί δικτατορίας είχε υπάρξει απόφαση ανάλογη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, που έλεγε τα ίδια πράγματα.

Μόνο επί δικτατορίας. Από το 1974 ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ψήφισμα-καταδίκη σε ότι αφορά το κράτος δικαίου και ειδικότερα σε ότι αφορά τον Τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλάμε για διώξεις, οικονομικούς στραγγαλισμούς και άλλα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.