ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Θεοδωρικάκος για τη ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου»: «Όποιοι και αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

«κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Τ.Θεοδωρικάκος για τη ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου»: «Όποιοι και αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει αίσθηση και αφορούν στην κακοποίηση παιδιών στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

«Όποιοι και αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», διεμήνυσε ο υπουργός.

Οι καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως σχετικά με περιστατικά ξυλοδαρμού και κακοποίησης ανηλίκων σε δομές της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου» έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με τον υπουργό να δηλώνει ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Όποιοι κι αν είναι οι φερόμενοι δράστες, εφόσον υπάρχει εγκληματική δραστηριότητα, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Το σάπιο πρέπει να αποκαλύπτεται και να προχωράμε παρακάτω. Όσο κι αν σοκαριζόμαστε είναι προτιμότερη η αλήθεια».

Σε ερώτηση για το μέλλον των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές, απάντησε:

«Ολόκληρη η κοινωνία και η κυβέρνηση έχουν συνδράμει για αυτή την προσπάθεια. Πρώτο μέλημα είναι η προστασία της ψυχής των παιδιών».

Θεοδωρικάκος για την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών: «Κανείς να μην τους χαλάσει το παιχνίδι»

Πριν από λίγες ώρες, έστειλε μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών, με ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του Twitter.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης, ο κ. Θεοδωρικάκος ανάρτησε το βίντεο «Ας μην αφήσουμε κανέναν να τους χαλάσει το παιχνίδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.