ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα φιλοκυβερνητικά κανάλια προσπαθούν να «κουκουλώσουν» το σκάνδαλο Πάτση: «Είναι ηθικό το θέμα»

Τίποτε που να θίξει την κυβέρνηση και τον Κ.Μητσοτάκη

Τα φιλοκυβερνητικά κανάλια προσπαθούν να «κουκουλώσουν» το σκάνδαλο Πάτση: «Είναι ηθικό το θέμα»

Tελικά ένα πράγμα προκύπτει από την υπόθεση Πάτση.  Όλοι γνώριζαν, και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι.

Σαφώς στο ΣΚΑΪ είχαν πρόβλημα σήμερα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και επειδή αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν το «έριξαν» στην ηθική σκοπιά του θέματος.

Γιατί; Πολύ απλό. Η Ηθική στο τέλος ξεχνιέται. Όλοι την επικαλούνται αλλά όλοι την προδίδουν.

Τα εκατομμύρια ευρώ όμως δεν τα ξεχνάει κανείς από το 2010 και μετά γιατί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού μετά τα μνημόνια ζει με… λακέρδα ενώ κάποιοι άλλοι γίνονται εκατομμυριούχοι και τρώνε αστακομακαρονάδες.

Γι’ αυτό και στα φιλοκυβερνητικά κανάλια προσπαθούν να δείξουν την ηθική πλευρά του ζητήματος που στο τέλος δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Πάντως το ζήτημα είναι πρωτίστως ποινικό. Απαγορεύεται ένας βουλευτής να έχει εξωχώριες εταιρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1585128597727379456

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.