ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τα πάντα θα παρακολουθούνται από drones στην Αττική: Θα επιτηρούνται εκτός από τα δάση και οι δρόμοι των πόλεων για τροχαία και έγκλημα!

Ένα σχέδιο που έχει καλές προθέσεις αλλά μπορεί να καταλήξει άσχημα σε λάθος χέρια

Τα πάντα θα παρακολουθούνται από drones στην Αττική: Θα επιτηρούνται εκτός από τα δάση και οι δρόμοι των πόλεων για τροχαία και έγκλημα!

Τα drones, με αφορμή την πρόληψη των πυρκαγιών ξεκίνησαν την επιτήρηση των δασών, ενώ η Τροχαία Αττικής επιστρατεύει κι αυτή το νέο της «όπλο» για την διαχείριση της κυκλοφορίας στον νομό!

Τα νέα drones παρακολούθησης θα στοχεύουν τους κύριους δρόμους της Αττικής, για την αμεσότερη αναγνώριση και αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Τα εν λόγω drones, θα ελέγχονται κεντρικά από τον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ) της τροχαίας, πραγματοποιώντας εναέριες «περιπολίες» και στέλνοντας άμεσα εικόνα και σήμα για προβλήματα ή κυκλοφοριακή συμφόρηση!

Αμέσως θα κινητοποιούνται οι δυνάμεις της Τροχαίας!

Πρότυπο, δείχνει να είναι η Αστυνομία της Ισπανίας, η οποία χρησιμοποιεί τα drones για να εντοπίζει «αντικοινωνική δραστηριότητα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως μετά τα δάση, θα παρακολουθούνται οι δρόμοι από drones! Έπειτα γιατί όχι οι γειτονιές, καθώς, εκ των πραγμάτων, η εγκληματικότητα πλήττει τους πάντες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.