Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως στις 11 το πρωί θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο

Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, δήλωσε πως στις 11 το πρωί θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει τον υπουργό ότι συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο γιος του.

Μάλιστα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος με την ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή είχε αποδώσει τις καταγγελίες στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τις καταγγελίες, το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση μήνυση κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς στις καταγγελίες αναφερόταν πως αυτός ήταν που παρενέβη για την συγκάλυψη της υπόθεσης, πριν από δύο χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.