ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Πλεύρης: «Αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό & είσαι θετικός στον covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικό και το «επικαιροποιημένο πολυδύναμο εμβόλιο»

Θ.Πλεύρης: «Αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό & είσαι θετικός στον covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας 1η Αυγούδτου, παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και τύχει να είσαι θετικός στον Covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορωνοϊού.

«Αυτό είναι είναι το σύστημα που έχει η χώρα μας. Και μετά καταγράφεσαι πως πέθανες από COVID»,συνέχισε.

Έτσι ένα μεγάλο ερώτημα που προκύπτει έπειτα από την εν λόγω κυνική ομολογία είναι: «Έτσι, πήγε άδικα τόσος κόσμος;».

Παράλληλα, ο Θάνος Πλεύρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικό και το «επικαιροποιημένο πολυδύναμο εμβόλιο», το οποίο περιμένουν από τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.