ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Πλεύρης: «Εξετάζουμε τη διαγραφή προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν»

«Μέχρι 31/12 οι υγειονομικοί παραμένουν σε αναστολή, υπάρχει και απόφαση του ΣτΕ που το κρίνει συνταγματικό»

Θ.Πλεύρης: «Εξετάζουμε τη διαγραφή προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν»

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «εξετάζουμε τη διαγραφή προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν».

Πιο αναλυτικά, τη διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 ετών που παρέμεναν μη εμβολιασμένοι, εφόσον πλέον εμβολιάστηκαν, εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πλεύτης πάντως εμφανίστηκε αδιάλλακτος σχετικά με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στην εργασία τους.

«Μέχρι 31/12 οι υγειονομικοί παραμένουν σε αναστολή, υπάρχει και απόφαση του ΣτΕ που το κρίνει συνταγματικό. Θα επαναξιολογηθεί το μέτρο στο τέλος του χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Πάντως, δήλωσε την προσωπική του θέση το ότι θα προτιμούσε να βρεθούν εκτός συστήματος υγείας εφόσον παραμένουν ανεμβολίαστοι, αλλά συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις. Θα ήθελα να μην παραμείνουν στο εθνικό σύστημα υγείας, αλλά στην επαναξιολόγηση όλα θα μπουν στο τραπέζι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.