ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θ.Πλεύρης για Ν.Ηλιόπουλο: «Για να διαβάσει κάποιος τις οδηγίες του ΕΟΔΥ χρειάζεται απλώς να γνωρίζει ανάγνωση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την άμεση παραίτησή του

Θ.Πλεύρης για Ν.Ηλιόπουλο: «Για να διαβάσει κάποιος τις οδηγίες του ΕΟΔΥ χρειάζεται απλώς να γνωρίζει ανάγνωση»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωσή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσπασε την καραντίνα την περασμένη Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Νάσος Ηλιόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική στον υπουργό Υγείας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» και ζήτησε την άμεση παραίτησή του.

«Είδα και μια επίθεση στο πρόσωπό μου από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηρισμούς όπως ότι είμαι ακροδεξιό τρολ και τσαρλατάνος», δήλωσε ο κ. Πλεύρης και τόνισε:

«Τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τις έχουμε κάνει όσο πιο απλοποιημένες γίνεται, ώστε να μη χρειάζονται ιδιαίτερες νοηματικές διαδρομές για να τις διαβάσει κάποιος, χρειάζεται απλώς να γνωρίζει ανάγνωση. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ισχύουν από 30-5-2022 για το γενικό πληθυσμό».

«Δεν θα αλλάξουμε τις οδηγίες κατά περίπτωση», είπε ο Θάνος Πλεύρης

«Δεν έχουμε καμία σύνδεση με κανένα τεστ. Η λογική είναι με το που νοσήσεις, πέντε ημέρες βρίσκεσαι σε καραντίνα. Αυτή η καραντίνα δεν σπάει από αρνητικό τεστ, είναι υποχρεωτική καραντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επόμενες πέντε ημέρες, πρέπει να φοράμε υποχρεωτικά μάσκα. Αυτές είναι οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, δεν θα τις αλλάξουμε κατά περίπτωση», είπε ο υπουργός Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.