ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θ.Τζάκρη κατά Ν.Κακλαμάνη: «Να ανακαλέσει την έμμεση προτροπή σε ευθανασία του αστυνομικού»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε πει για τον αστυνομικό ότι «αν τον αγαπάει ο Θεός, καλύτερα να τον πάρει!»

Θ.Τζάκρη κατά Ν.Κακλαμάνη: «Να ανακαλέσει την έμμεση προτροπή σε ευθανασία του αστυνομικού»

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, κάλεσε τον Νικήτα Κακλαμάνη να ανακαλέσει τη δήλωσή του για τον 31χρονο αστυνομικό «Αν τον αγαπάει ο Θεός, καλύτερα να τον πάρει!», λέγοντας ότι πρόκειται για «δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός και ιατρός έκανε δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία και προτιμώ την εκδοχή της ασυναρτησίας», είπε η κυρία Τζάκρη. Έκπληξη προκαλεί ότι με τη δήλωσή της παρακάμπτει ότι η ευθανασία και φυσικά η προτροπή σε αυτήν απαιτεί ανθρώπινη παρέμβαση και δεν συνδέεται με το θεολογικό στοιχείο ή την επίκληση προς τον Θεό και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχει με τα λεγόμενα του κυρίου Κακλαμάνη, ο οποίος έθεσε καθαρά θέμα ποιότητας ζωής και ουδέποτε αμφισβήτησε οτιδήποτε σχετικά με την παροχή όλων των αναγκαίων ιατρικών υπηρεσιών στον αστυνομικό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Ακόμη κι αν ο κ. Κακλαμάνης διαθέτει την αναγκαία ενημέρωση και πάλι δεν δικαιούται να κάνει τέτοιες κρίσεις δεδομένης της  κορύφωσης της αγωνίας συγγενών, συναδέλφων αλλά και όλου του ελληνικού λαού», κατέληξε η Θεοδώρα Τζάκρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.