ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θεανώ Φωτίου: «Με τον Μητσοτάκη δεν θα έχουμε ούτε γεμιστά»

Εξηγήσεις για την πολυσυζητημένη φράση

Θεανώ Φωτίου: «Με τον Μητσοτάκη δεν θα έχουμε ούτε γεμιστά»

Η πολιτική της κυβέρνησης θα μας φέρει στο σημείο να μην έχουμε να φάμε ούτε γεμιστά, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός, Θεανώ Φωτίου, ανακαλώντας στη μνήμη την πολυσυζητημένη δήλωσή της για τα γεμιστά.

Μιλώντας στο TV100 της Θεσσαλονίκης, ερωτήθηκε αν θα έλεγε το ίδιο για τη λιτή ζωή και τα γεμιστά σε περίπτωση που πρέπει να αγοραστούν όπλα.

Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, απάντησε και εξήγησε ότι «όταν ρωτούσαν πώς θα βρω τα λεφτά για όσα έκανα -και τα έκανα- είπα ότι θα διδαχτούμε όλοι από τον Έλληνα που φτιάχνει ένα πολύ ωραίο φαγητό και λιτό και τρώει η οικογένειά του. Έτσι θα διδαχτεί και το κράτος πώς θα εξοικονομήσει χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

» Αλλά τώρα με τον Μητσοτακη δεν θα φάμε ούτε γεμιστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.