ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τι ώρα και που ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα εκλογικά τμήματα που θα βρεθούν

Τι ώρα και που ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ημέρα χαλάρωσης είναι η σημερινή για τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν το άνοιγμα της κάλπης, με τους περισσότερους να περνούν το μεσημέρι του Σαββάτου με συνδαιτημόνες δημοσιογράφους του ρεπορτάζ.

Στις αυριανές εκλογές, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα προσέλθει στις 12 το μεσημέρι, στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου), προκειμένου να ψηφίσει.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Το απόγευμα της Κυριακής, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του στον 3ο όροφο της Πειραιώς. Το πρωί του Σαββάτου έκανε βόλτα στην Ερμού και συναντήθηκε σε καφετέρια της περιοχής με διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Στις 9.30, θα ψηφίσει στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4. Σήμερα, υποδέχεται τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματός του, σε κατάστημα του Μικρολίμανου.

Στη γενέτειρά του, στο Ηράκλειο Κρήτης θα ψηφίσει γύρω στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα έχει το μεσημέρι του Σαββάτου χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους σε χώρο εστίασης στο χωριό Ρογδιά.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας). Αυτήν την ώρα, συναντάται με τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΚΚΕ σε μεζεδοπωλείο της Καλογρέζας.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11.30 π.μ. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.